BørneIntra v2.19

Velkommen til Rørby Børnehave

En lille børnehave i et trygt og hyggeligt miljø, med de bedste muligheder for udvikling, leg og læring.

I er velkomne til at komme på besøg.

Skiftende billeder

Her vises et lille udpluk fra hverdagen i Rørby børnehave

Seneste nyhed...

p.t. ingen nyheder

Opslagstavle...

 •  

  Info ang. morgenåbning.

   

  Fra uge 33 holder vi fællesåbning med SFO for at kunne yde en bedre service om morgen til jeres børn.

  Og for at starte et samarbejde op med skolen, nu hvor vi er blevet en landsbyordning.

  fælles åbning vil forgå mellem 6.15-7.40.  SFOen går på skolen 7.40 med deres børn.

   

  MVH. Kristine pædagogiske team leder.

  14-06-2019
 •  

  VIGTIGT INFO.

   

  Hvor vi holder fælles åben i sommerferien.

  Uge 28-29-30 er vi på Gården.

  Uge 31 er vi i Rørby børnehus.

  Grunden til vi er i Rørby børnehus i uge 31 er at der starter nye børn op og der stadig er en del personale som holder ferie.

   

  I uge 42 og uge 7  holder vi fælles åben på Gården pga. byggeriet.

   

  MVH. kristine pædagogiske team leder.

   

   

  10-06-2019
 •  

  Kære forældre

  nu har jeg været her i lidt over en måned og synes personalet og jeg har fået sat gang i nogle gode tiltag og processer som vi arbejder målrette med for at skabe de bedste rammer for jeres børn. der vil efter sommerferien blive arbejdet med de nye styrket læreplaners temaer, og vi vil tage udgangspunkt i natur, udeliv, krop og bevægelse, da det vil blive vores fælles indsat områder.

  vi er i gang med at hente inspiration til hvordan vi vil indrette de bedste læringsmiljøer og legemiljøer både til inde og ude når vi bliver lagt sammen til et børnehus, så vi får lavet nogle gode læringsmiljøer til jeres børn.

  vi har indsat en arbejdesgruppe hvor personalet fra begge børnehuse er med til at komme med ideer til indretning af vores legeplads til når vi er færdig med at bygge. Dette bliver en spændene proces at arbejde med det næste års tid, og se hvor vi lander. Vi håber at hvis der bliver brug for det, at i forældre vil hjælpe til med at få lavet vores nye legeplads.

  Personalet er i gang med at finde ideer til hvordan de gerne vil at indrette stuerne, for at skabe nogle gode legemiljøer / læringsmiljøer til jeres børn. Personalet og jeg glæder os til at kunne byde jeres velkomme i de nye omgivelser til næste år.

  Vi er i gang med at få implementeret og finde fælles værdier for vores nye børnehus. Personalet og jeg glæder os til at kunne præsenter jer for dette. vi er også i gang med at finde et nyt logo til vores nye børnehus, vi er ved at få oprette en facebook side hvor vi kan ligge billeder op på af de aktiviteter vi laver og billeder af byggeriet så i kan følge med der sammen med jeres børn.

   

  Til sidst har vi en lille bøn til jer forældre, vi har den sener tid oplevet, at der er en del børn som først bliver hentet til lukketid, hvilket også er helt okay, men vi gør opmærksom på at man skal ha hentet, sit barn inden vi lukker, og det vil sige at personalet skal kunne lukke kl. 16.30 og fredag kl. 16.15, da det ellers koster overarbejde. Vi ved god at man kan blive forsinket pga. trafikken fra arbejdet, men så giv personalet et ring, hvis i skulle komme i den situation. så vil personalet stillle og roligt gøre jeres barn klar til afhentning, da det heller ikke er rart for jeres barn at blive hentet, hvor man stresse ind og ud af døren.

  vi håber i vil tage det til efterretning.

   

  rigtigt god weekend.

  mvh. Kristine pædagogiske team leder.

  10-06-2019