BørneIntra v2.19.1

Velkommen til Børnegårdens hjemmeside

Børnegården har til huse på en nedlagt landejendom, med rige muligheder for fysisk udfoldelse. I er meget velkommen til at komme en tur på besøg:)

Skiftende billeder

Seneste nyhed...

Kopi af Info fra Heidi!

Kære forældre!

Da jeg på grund af ressourcetilpasninger er blevet opsagt fra min stilling på børnegården/Rørby børnehus, har jeg søgt nyt job og har været så heldig at få job i en vuggestue i Gørlev pr. 1 maj. Ville gerne have været med til at lukke og slukke på gården, men havde ikke is nok i maven til at afvente hvilke stillinger der ville være at søge til den tid. Disse coronatider gør ikke situationen nem på nogen måde, jeg håber virkelig at kunne nå at se alle jeres skønne børn og jer forældre inden jeg stopper, og få sagt ordentligt farvel til alle. Men ellers kommer jeg forbi en eftermiddag når det hele er i gang igen. 
Jeg takker af på gården efter næsten 15 års gang der, det er vemodigt, der er mange dejlige minder. Men nu venter et nyt arbejdseventyr for mig. Til alle klubbørnene "held og Lykke med jeres skoleliv" I er godt rustet og klædt på til nye spændende udfordringer. I vil blive savnet!

til alle "mine" skønne spirerbørn (og Michelles) held og Lykke med resten af jeres børnehavetid, Jeg ved jeg har givet jer en masse viden og ikke mindst omsorg til disse nye udfordringer, vil savne jer hver og en. 
til sidst tak til alle jer skønne forældre, tak for lån af de skønne unger og ikke mindst godt samarbejde! 
god påske herfra! 
kærlig hilsen Heidi

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag