BørneIntra v2.19.1

Personale info: Dagplejen Syvstjernen
Annette Pedersen
Annette Pedersen

Dagplejer

Jeg er dagplejer i Ubby og har været ansat siden 1994. Familielivet har stor betydning for mig, derfor vil i opleve at der er plads til jeres familie hos mig. I vil møde min familie en del. Min mand, Finn, er på pension og er at finde i vores hjem en stor del af tiden. Det betyder at mange af mine dagplejebørn knytter særlige bånd til ham. Sammen har Finn og jeg 3 børn som ofte besøger os sammen med deres børn. Særligt kommer to af vores børnebørn om eftermiddagen hvor Finn passer dem efter skole. Hos mig vil i se to katte og en hund, samt vores høns som vi giver grønt jævnligt. Jeg holder af at være ude så ofte vejret tillader det. Vi har en dejlig lukket gårdhave som er overdækket. Vi leger i sandkassen, legehuset og cykler på fliserne. Hos mig lægger jeg vægt på kosten, jeg tilbyder børnene nybagt brød og ofte varmt mad. Særligt har jeg en maddag om ugen med en kollega hvor vi laver forskellig mad sammen med børnene. De bliver præsenteret for forskellige retter. Jeg kan godt lide at der er struktur på hverdagen og jeg tilbyder ro og hygge i kendte rutiner. Jeg arbejder inden for de pædagogiske læreplaner og laver aktiviteter hvor jeg inddrager fri for mopperi. Jeg lægger vægt på at børn trives for at de kan udvikle sig.

Bettina Eckermann
Bettina Eckermann

Dagplejer

Birgitte Lind Danielsen
Birgitte Lind Danielsen

Dagplejer

Jeg har været dagplejer siden 1995. For mig er jobbet som dagplejer blevet en livsstil. Jeg nyder dagene med børnene. Jeg er født november 69 og jeg har to voksne piger som ofte kommer i hjemmet. Jeg går i legestue med to kollegaer ved kirken hvor vi må benytte konfirmandstuen. Vi mødes en gang om ugen, ofte går vi på lock Ness eller andre dejlige tur i lokalområdet. Jeg fungere som gruppekoordinator for dagplejerne i Tømmerup og Engen, som vi også gæsteplacere hos ved ferie og sygdom. Hjemme hos mig har jeg to hunde som er på 1.sal når der er dagplejebørn. Børnenes hverdag hos mig er præget af en kendt struktur så hverdagen bliver kendt af børnene. Jeg lægger vægt på at de skal være trykke hos mig så de kan udvikle sig og få en god dag. Jeg tilbyder børnene mange forskellige aktiviteter men særligt brænder jeg for det kreative.

Charlotte Frederiksen
Charlotte Frederiksen

Dagplejer

Charlotte Lorentsen
Charlotte Lorentsen

dagplejer

Dorte Grundal Damstedt Larsen
Dorte Grundal Damstedt Larsen

Dagplejer

Skal dit barn passes med hjerte, varme, og nærvær. Så er jeg måske noget for dig og din familie. Jeg hedder Dorte Larsen, 49 år, og er ikke-ryger. Jeg har været ansat som dagplejer i snart 11 år. Jeg er gift, har 2 børn som er udeboende , samt 2 piger på 13,og 16 år som er hjemmeboende. Jeg bruger naturen meget i min dagligdag, for den giver os så mange dejlige oplevelser. Om foråret fanger jeg frøæg, og lægger dem i akvariet, og så følger vi dem til de er haletudser og tilsidst små frøer, som vi sender tilbage til søen igen. Børnene elsker det ligeså meget som mig. Vi har en dejlig skov og sø i nærheden , hvor vi får stimuleret alle vores sanser, vi dufter, føler, ser, og hører mange ting omkring os, når vi er der. Vi nyder at fodre hønsene og svanerne. 1-2 gange om sommeren, er vi ved stranden, hvor vi samler muslinger, sten, krabbeklør, og mange andre spændende ting, som børnene selv finder. Jeg lærer børnene mange ting, som at male, tegne, lege med perler, lave kreative ting til højtiderne, vi elsker også at synge . Vi har legestue en gang om ugen med andre dagplejere og børn , samt heldagslegestue sidst på måneden. Jeg lægger stor vægt på at børnene får udviklet en god kropsbevidsthed,motorik, sprog, og være socialt sammen med andre. Børnene får også en tryg og harmonisk hverdag med faste rammer og kendte rutiner.

Dorte Trebbien
Dorte Trebbien

Teamleder

Tlf.: 24903127 (A)

E-mail: dorte.trebbien@kalundborg.dk

Elsa Hermodsdottir Magnussen
Elsa Hermodsdottir Magnussen

Dagplejepædagog

Eva Cederlund
Eva Cederlund

Dagplejer

Hanne
Hanne

Dagplejer

Jeg hedder Hanne. Jeg er født i april 65. Jeg bor i Ubby, og har været dagplejer siden august 95. Jeg er gift, og har 3 børn. Vores hjem er røgfrit, og vi har ingen dyr. Det jeg vægter højest i mit samvær med børnene, er at give omsorg, tryghed og nærvær, så børnene trives og udvikler sig. Jeg arbejder med klarpædagogik, hvor jeg laver læringsaktiviteter inden for de pædagogiske læreplaner. Jeg laver også aktiviteter inden for, fri for mobberi. Jeg har dagligt fokus på sproglig opmærksomhed. Vi snakker rigtig meget om hvad vi laver, og om oplevelser børnene har haft. Vi læser bøger, rim og remser, vi synger, laver sanglege, og spiller spil. Vi bruger flittigt biblioteket, hvor vi låner bøger, og har leg og læring. Vi er ude og lege hver dag. Vi leger i haven, og indkørslen, hvor vi kører ræs på fliserne, eller leger i legehuset, og sandkassen. Vi går også ture i nærområdet. Vi er så heldige, at have en legeplads, dådyr, Ubby mølle, og Troldeskoven tæt på. Vi går i legestue en gang om ugen, hvor vi mødes med andre dagplejere, og deres børn. Det styrker børnene socialt, at lege i større grupper. Her laver vi også klarpædagogik, i små læringsgrupper.

Ida Marie Poulsen
Ida Marie Poulsen

Dagplejer

Jeg hedder Ida, er uddannet pgu ér. Har været dagplejer siden April 2007. Er gift, mit hjem er røgfrit.. Bor i Ubby med alting tæt på. Skov, legeplads, bibliotek, dådyr. I hverdagen er vigtig for mig at børnene får nærvær, omsorg og tryghed.Derfor når vi ikke altid det som er planlagt. Jeg laver læringsaktiviter og KLAR pædagogik efter pædagogiske lære planer og arbejder med "fri for mobberi ". Hos mig bruger vi naturen og ude rummet rigtig meget i dagligdagen til mange af vores aktiviteter, Går i legestuen en gang om ugen så børene også lære at være sammen med flere af gangen. Jeg hjælper og støtter dem med at blive selvhjulpen så de får en god start i børnehaven.

Karin Lykke Borup-Andersen
Karin Lykke Borup-Andersen

Dagplejer

Karina Borchorst
Karina Borchorst

Dagplejer

Karina Joan Pedersen
Karina Joan Pedersen

Dagplejer

Karina Stoltze Petersen
Karina Stoltze Petersen

Dagplejer

Jeg hedder Karina, født Juni 76. Jeg startede som dagplejer i Maj 07. Jeg er gift med Henrik. Jeg har to børn.. Benedikte og Frederikke, og så har jeg også to bonusbørn.. Anne og Marie. Vi har to hunde, Freya af racen Bichon Havanais (allergi venlig) og Lady som er en labrador blanding, en meget kælen kat- Speedy. Jeg er ikke ryger. Jeg har et dejlig stort dagplejerum at være i og en stor have der er delt i to, dagplejeområde og privat, dette er af hensyn til hundene og familien. Vores hverdag: Det vigtigste for mig, er at give børnene en god og tryg hverdag, med masser af kys og kram. Vi snakker, (pludre) læser, synger, og danser. Vi elsker at bruge naturen, og bruge kræfter i haven, skoven, på Loch Ness, legepladser og de andre dagplejers haver. Vi har også gymnastiksalen til rådighed en gang om ugen hvor vi kan boltre os. Vi er også kreative, klippe/klister, leg med perler osv. alt efter børnenes alder. Jeg vil hjælpe dem med at blive selvhjulpende, og klar til børnehave.

Majbritt Nielsen
Majbritt Nielsen

Dagplejer

Marianne Minet Petersen
Marianne Minet Petersen

Dagplejer

Jeg hedder Marianne og er 48 år. Jeg har verdens bedste job, da jeg har været dagplejer siden 2007. Jeg er gift med Lars og sammen har vi to voksne piger - Julie og Sofie. Sofie er hjemmeboende. I min dagpleje har jeg et stort legeværelse og en lukket have med masser af plads til udendørsleg. Jeg lægger vægt på at, mine dagplejebørn skal føle sig trygge og at alle skal være en del af et fælleskab med nærvær, omsorg og kærlighed. Jeg er kreativ og inddrager gerne ting fra naturen, så dagplejebørnene kan udfolde deres kreative evner på hver deres alderstrin. Sang, musik og bevægelseslege med rim og remser er også en del af min dagpleje. Vi tager på små ture, besøger en bondegård, biblioteket, stranden eller bare en tur i nærområdet. Hver fredag går vi i legestue.

Marianne Skjellerup Petersen
Marianne Skjellerup Petersen

Dagplejer

Jeg hedder Marianne er født i 1954. Jeg har været dagplejer i 38 år og har dverdens bedste job. Jeg bor på en bondegård ved Tissø sammen med min mand. Vi har 3 voksne piger og 3 børnebørn også piger. Jeg lægger vægt på nærhed,tryghed og omsorg. Vi nyder ude livet,stor have ( legeplads). Vi læser meget,synger,danser og bruger musikinstrumenter.Vi styrker kroppen i gymnastik,også ude. Laver alsidig kost,ongså varmt mad hvor børnene er med i processen. Vi bruger Læreplanerne og Klar- pædagogikken, Der udover sidder jeg i Områdeforældrebestyrelsen som medarbejder repræsentant.

Mette Kallenbach Westh
Mette Kallenbach Westh

Dagplejepædagog

E-mail: mette.westh@kalundborg.dk

Mette Schneider Christensen
Mette Schneider Christensen

Dagplejer

Nadia Gabriel Kristensen
Nadia Gabriel Kristensen

Pia Breining Jensen
Pia Breining Jensen

Dagplejer

Mit navn er Pia, født April 1974. Har været dagplejer siden August 2005. Er gift med Henrik, vi har 2 hjemmeboende børn Mathias og Natasja, herudover har vi vores hund Sjang. Mit hjem er røgfrit. I min dagpleje ligger jeg vægt på at skabe fællesskab børnene imellem, og en hverdag med faste rutiner, samt nærvær, omsorg og at skabe et godt forældre samarbejde med tillid og ærlighed. Mit legeværelse er et stort lyst rum, som ligger i forbindelse med vores stue, der leger vi også. Vores have er delt op i 2, dagplejeområdet og privat dette er af hensyn til familien. Vi bor tæt på små sti'er, skov, sportsplads og legeplads, dette bruger vi til at styrke vores motorik. Jeg arbejder med Klar-pædagogik hver dag, samt rim, remser, musik og sang. Tirsdag har vi mad dag, her mødes vi med en kollega, børnene deltager i madlavning og bordbækning på hver deres alderstrin. Vi styrker deres smagsoplevelser, sanser samt deres kendskab til de forskellige madvare. Torsdag går vi i legestue og mødes med 3 andre dagplejer og deres børn, her arbejder vi også med Klar-pædagogik i små læringsgrupper. En gang om måneden, er vi i heldagslegestue.

Pia Overvad Hansen
Pia Overvad Hansen

Områdeleder

Susanne Jordy Christiansen
Susanne Jordy Christiansen

Dagplejer

Jeg hedder Sanne og har været dagplejer her i Ugerløse siden 1994. Jeg har verdens bedste job, og hver dag giver det mening for mig, at åbne mit hjem for dit barn og være med til at give tryghed, nærvær og omsorg. Jeg er privat gift med Torben, og sammen har vi tre voksne børn, fire børnebørn og én indekat. Katten er - efter kommunens retningslinjer - ikke i de samme rum, hvor mine dagplejebørn er. De fysiske rammer for min dagpleje er fantastiske med bl.a.: - Stort køkken-alrum med plads til børnenes deltagelse i madlavning og stort spisebord med plads til de fælles måltider, tegne, male osv. - Hyggeligt børneværelse med alt, hvad børnehjertet kan begærer af legetøj og bøger. - Indhegnet gårdhave og legeplads med plads til kørertøjer, sandleg og motorisk leg på vores egen lille mini-kælke-trillebakke. Mit pædagogiske arbejde tager udgangspunkt i De Pædagogiske Læreplaner og det er ud fra dem, at jeg tilrettelægger dagens aktiviteter med f.eks. sang, dans, struktureret og kreativ leg. Jeg serverer dagen igennem mad til dit barn, som er sundt og varieret, og børnene er altid en aktiv del af måltidet, enten med tilberedelse af maden eller forberedelserne i at dække bord. Hver uge er mine dagplejebørn og jeg med i en legestuegruppe i Rørby, og én gang om måneden er vi i heldagslegestue. Jeg vægter et godt samarbejde med dig/jer forældre, da jeg mener det er utroligt vigtigt for det enkelte barn.

Tine Skjold Pedersen
Tine Skjold Pedersen

dagplejer