BørneIntra v2.19.1

Børnehuset Kløvergården

afdelingsfoto.

Børnehuset Kløvergården er en afdeling af Børnehusene Syvstjernen. Vi består af en udebørnehave med plads til 79 børnehavebørn samt en vuggestue med plads til 10 børn. Vi er bosiddende i en nedlagt landejendom, hvortil der er lavet en større tilbygning, seneste udvidelse i 2015, er en dejlig ny afdeling til vores vuggestue gruppe. Institutionen er opdelt i 2 huse, børnehavebørnene er fordelt i de 2 huse og vuggestuen har sin egen afdeling for sig. Der er til hver gruppe tilknyttet faste voksne. 

Børnehuset er en delvis økologisk institution, der lægger vægt på en sund kost.

Vi har en tønde land jord at boltre os på. Vores legeplads er en stor gammel have, med mange lege og huleområder.Området indbyder til motorisk udfoldelse og udfordringer. Vi nyder udelivet i stor stil, med bålplads, stor gammel have og et kreativt indendørs værksted.

Det er vigtigt for os at skabe et positivt og trygt miljø, og derigennem give det enkelte barn mulighed for at udvikle selvværd, personlighed, kreativitet og fællesskabsfølelse.

Vi lægger stor vægt på et åbent forældresamarbejde, således at vi sammen kan gøre barnets hverdag i børnehuset så positiv og udviklende som muligt.