BørneIntra v2.19.1

Krudthuset (Krudthuset)

afdelingsfoto.

Velkommen til Krudthuset.

Krudthuset er et integreret dagtilbud for børn i alderen 0-6 år. 

Vores varemærke er:

  • at tilbyde børnene et liv tæt på naturen, mulighed for oplevelse og undren, at give børnene en tidlig opstart med kendskab til musik samt en dagligdag, hvor der værnes om legen og venskaber. Vi har megen fokus på omsorg og nærvær og har hele tiden vores fysiske, psykiske og æstetiske rammer op til revidering - til glæde for børn, forældre og personalet.
  • At de voksne i Krudthuset kan noget, gør noget, vil noget, ved noget og tør noget. Vi er 10 voksne, hvoraf de 8 er uddannede pædagoger, der tager hånd om 2 vuggestuegrupper a 12 børn og 2 børnehavegrupper a ca 15 børn.  Vi vægter et højt fagligt niveau og har løbende pædagoger på kurser og efteruddannelse.
  • Vi arbejder anerkendende og vægter et trygt og udviklende lege og læringsmiljø så det enkelte barn trives og udvikles
  • Vi er certifiseret bevægelsesinstitution fra Gerlev Legepark i 2018, og har motorik og bevægelse på aktivitetsplanerne hver uge

 

Vi har til huse i et stort tidligere konferencehus med en stor dejlig legeplads, som vi dagligt gør brug af. Legepladsen er "opdelt" i områder, som er med til at gøre det overskueligt for især de mindste børn, men også personale og forældre. Bl.a. kan vi nævne Naturværkstedet, Byggepladsen, Engen og Bålhuset.   

De 0- 2 årige børn går i vuggestuen hos Mejserne og Svalerne med faciliteter og normering beregnet til børn i denne alder.  

Herefter bliver børnene Ugler på salen, hvor de går i børnehave, til de skal starte i skolen. "Oprykningen" sker normal vis den måned barnet fylder 3 år.