BørneIntra v2.19.1

Velkommen til børnehuset Kløvergårdens hjemmeside

Kom gerne på besøg

Billede

 

Børnehuset Kløvergården er en afdeling af Børnehusene Syvstjernen. Vi består af en børnehave del med plads til 79 børn samt en vuggestue med plads til 10 børn.Vi er bosiddende i en nedlagt landejendom, hvortil der er lavet en større tilbygning. Institutionen er opdelt i 2 huse, hvor børnehavedelen er fordelt i 2 huse med børn i blandede alderstrin, vuggestuen er en afdeling for sig med eget grupperum. Det er til hver afdeling tilknyttet faste voksne.

Børnehuset er en delvis økologisk institution, der lægger vægt på en sund kost.

Vi har en tønde land jord at boltre os på. Vores legeplads er en stor gammel have, med mange kroge og huleområder, der indbyder til motorisk udfoldelse og udfordringer. Vi nyder udelivet i stor stil, med bålplads, stor gammel have og et indeværksted.

Det er vigtigt for os at skabe et glad og trygt miljø, og derigennem give det enkelte barn mulighed for at udvikle selvværd, personlighed, kreativitet og fællesskabsfølelse.

Vi lægger stor vægt på et åbent forældresamarbejde, således at vi sammen kan gøre barnets hverdag i børnehaven så positiv og udviklende som muligt. 

 

Seneste nyhed...

p.t. ingen nyheder

Opslagstavle...

 •  

  🥾SKOFRIT OMRÅDE 👠

  Fra d.1/3 er det Nye Hus skofrit område.

  Da vi hver dag bruger det Nye Hus til vuggestuebørnene i alderen 6 mdr. - 3 år (de små kravler på gulvet og smager på alt !!😃) - Har vi besluttet, at det skal være skofrit område, som i vuggestuen.👣

  Det betyder, at man -barn- som voksen, IKKE længere skal vade ind, med fodtøj på.👟

  Fra d.1/3.19, stiller man pænt sine sko på den store måtte inden for døren, før man går ind i køkken/alrummet.🧦

  De børn der har garderobe i det nye hus, er velkommen til at bruge de blå futter, når de går ind til deres garderobeplads.

  ALLE andre sætter fodtøjet på måtten.

   

  På forhånd tak.

  Mvh. Personalet i Kløvergården🍀

  27-02-2019