BørneIntra v2.19.1

Velkommen til Krudthuset

Skiftende billeder

Krudthuset er en integreret 0-6 års daginstitution. 

Vores varemærke er:

  • at tilbyde børnene et liv tæt på naturen, mulighed for oplevelse og undren, at give børnene en tidlig opstart med kendskab til musik samt en dagligdag, hvor der værnes om legen og venskaber. Vi har megen fokus på omsorg og nærvær og har hele tiden vores fysiske, psykiske og æstetiske rammer op til revidering - til glæde for børn, forældre og personalet.
  • at de voksne i Krudthuset kan noget, gør noget, vil noget, ved noget og tør noget. Vi er 12 voksne, hvoraf de 10 er uddannede pædagoger, der tager hånd om 2 vuggestuegrupper a 12 børn og 2 børnehavegrupper a ca 15 børn.  Vi vægter et højt fagligt niveau og har løbende pædagoger på kurser og efteruddannelse.

 

Vi har til huse i et stort tidligere konferencehus med en dejlig stor legeplads, som vi dagligt gør brug af. Legepladsen er "opdelt" i områder, som er med til at gøre det overskueligt for især de mindste børn, men også personale og forældre. Bl.a. kan vi nævne Naturværkstedet, Byggepladsen, Engen og Bålhuset.   

De 0- 2 årige børn går i vuggestuen  hos Mejserne og Svalerne med faciliteter og normering beregnet til børn i denne alder. 

Herefter bliver børnene Ugler på 1. salen, hvor de går i børnehave, til de skal starte i skolen. "Oprykningen" fra vuggestue til børnehave sker normal vis d. 1. i den måned barnet fylder 3 år. 

Seneste nyhed...

p.t. ingen nyheder

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag