BørneIntra v2.19.1

Velkommen til Viskinge Børnehus en børnehave i bevægelse

Viskinge Børnehus ligger tæt ved rute 23 Skovvejen mod Kalundborg og København. Der kører bus lige til døren, og Svebølle station med togforbindelse til Kalundborg og København ligger i gåafstand fra institutionen.

Skiftende billeder

Vi er normeret til 50 børnehavebørn fordelt på 3 aldersopdelte basisgrupper.

Vi arbejder så vidt muligt, dagligt med børnene i mindre læringsgrupper. Vi arbejder udfra den pædagogiske læreplan og grupperne er sammensat og tilrettelagt med udgangspunkt i det enkeltes barns resourcer. Vi vægter naturen og kulturen højt og er derfor en flittig bruger af kommunens natur og kulturtilbud. Vi har selv en dejlig legeplads, og fra april til november er vi ude det meste af dagen idet vi   prioriterer at  bruge legepladsen som et vigtigt læringsrum. Resten af året er vi ude hver dag i det omfang vejret tillader.Vi har tidligere været certificeret bevægelsesbørnehave og holder fast i vores mandags og fredagsmotion hvor alle mødes til fælles bevægelse ude eller inde.

Du /I kan læse meget mere om os i vores velkomstfolder lige som vi altid tager godt imod gæster som har lyst til at se og høre mere om vores institution. (Ring og aftal et besøg på telefonnummer 29419045

Seneste nyhed...

p.t. ingen nyheder

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag