BørneIntra v2.19

Seneste nyhed...

Bedstedag 30. september

  Billede

En dejlig dag hvor børnene kunne hygge med der bedster eller en bedste ven. som det ses på billedet var der forskellige aktiviteter. Fodbad og massage, skrædderværksted hvor der kunne kreeres tøj til bamsevennen, der kunne saves mønter af grene, der kunne leges Gerlev-lege og i køkkenet kunne der bages boller. En dejlig dag som vi alle ser frem til hvert år.

Opslagstavle...

  •  Opslagstavleikon

    Tak for den store opbakning i fredags til at forskønne legepladsen. Vi er ovenud glade for den store indsats, I fremmødte forældre leverede, og vi nyder i den grad at se de mange forbedringer I har lavet. Så dejligt med de initiativer I også selv tog, så vi nu har fået en skøn funktionel legeplads.

    Det var en rigtig hyggelig eftermiddag med masser af aktive folk. Forældre der var aktive på legepladsen og børnene der gav den gas i gymnastiksalen. Efter endt arbejde var der lavet mad til os alle - boller i karry og en lækker salat til. Tak til kokken - Henrik.

    Vi vil tage opfordringen om at lave endnu en legepladsdag til foråret op, så vi hele sommeren kan nyde det færdige resultat. Vi tænker det skal være den 26/4 2020 kl 14.30 - 18. Vi laver igen spisning efterfølgende.

    07-10-2019